Samlinger i portene

Sørvestporten er åpen!

Profetisk helg med Per Ivar Winnæss og team fra Brølende Lam

10-12. November

Sted: Figgjo Bedehus, Tjessheimveien 8, 4332 Figgjo

Arrangør: PA-nettverk, Sørvestporten og Brølende lam

Arrangement team:

Gerd Haaland og Nelia Sandanger

Steven og Mary van Dijk
Vidar Aadnøy

Wencke og Torbjørn Haavardsholm

Anne Immanuel, Inger Beth Riska og Susanne Størksen

Salme 24:7 «Løft hodene dere porter! Og la dere løftes, dere evige dører, så herlighetens Konge kan komme inn.»
Jesaja 22:22 «Jeg skal legge nøkkelen til Davids hus på hans skulder. Han åpner opp, og ingen lukker igjen. Han lukker igjen, og ingen åpner opp.»Ved ordet kan vi ane at det finnes åndelige dører og porter som er viktige åndelige strategiske steder for å få gjennombrudd. Vi i Brølende lam og PA-nettverket opplever at Sørvestporten er åpen. Vi inviterer derfor regionens bønnevektere og alle som søker etter å høre Guds røst for sine liv og for sine familier til å ta del i deåpne profetiske møtene og for dagsseminar «Mine får hører Guds røst»

Program:

FredagFiggjo Bedehus16:00 PA-medlemsmøte
19:00 Profetisk møte, med profetisk betjening

LørdagFiggjo Bedehus 11:00-15:00 Profetisk seminarPåmelding Kr 300,- vipses til 901 22 575.Figgjo Bedehus19:00 Profetisk møte, med profetisk betjening

SøndagFiggjo Bedehus11:00 Profetisk møte, med profetisk betjening

15:00 PA-medlemsmøteSørporten er åpen!

Profetisk helg med Per Ivar Winnæss og team fra Brølende Lam

22-24. September

Sted: Øye Bedehus, 4484 Øyestranda

Arrangør: PA-nettverk, Sørporten og Brølende lam

Arrangement team:

Monika og Svein Magne Meland,

Ann og Kjell Gunnar Lohne,Wenche Åmot

Cecilie og Alf Magne Midtbø Versland

og Tom Egil Rødland

Salme 24:7 «Løft hodene dere porter! Og la dere løftes, dere evige dører, så herlighetens Konge kan komme inn.»Jesaja 22:22 «Jeg skal legge nøkkelen til Davids hus på hans skulder. Han åpner opp, og ingen lukker igjen. Han lukker igjen, og ingen åpner opp.»Ved ordet kan vi ane at det finnes åndelige dører og porter som er viktige åndelige strategiske steder for å få gjennombrudd. Vi i Brølende lam og PA-nettverket opplever at Sørporten er åpen. Vi inviterer derfor regionens bønnevektere og alle som søker etter å høre Guds røst for sine liv og for sine familier til å ta del i deåpne profetiske møtene og for dagsseminar «Mine får hører Guds røst»

Program:

Fredag17:00 Samling for PA medlemmerØye Bedehus 19:00 Profetisk møte, med Per Ivar Winnæss og team fra Brølende Lam. Profetisk betjening.

LørdagØye Bedehus 11:00-15:00 Profetisk seminar, med Per Ivar Winnæss og team fra Brølende Lam.Påmelding Kr 200,- vipses til 416 35 449.Det blir servert enkel lunsj ca. kl13:00.Øye Bedehus 19:00 Profetisk møte, med Per Ivar Winnæss og team fra Brølende Lam. Profetisk betjening.

Søndag10:30 Samling for PA medlemmer, FedaØye Bedehus 13:00 Profetisk møte, med Per Ivar Winnæss og team fra Brølende Lam. Profetisk betjening.

Det er mulighet for å leie rom for overnatting for de som reiser langt:

Hus i Øyebergan 10 med plass til 6 personer fordelt på 3 soverom. Ta kontakt med alf@powafa.com for leige.

Garasjeleilighet i Livollen 3 med plass til 3 personer fordelt på 2 soverom. Ta kontakt med Frank på +47 924 30 451 for leige.

Begge steder er gangavstand ca 300 meter fra Øye Bedehus.